Copier esdevé ‘Corporate partner’ de Ricoh

Publicat a Ricoh el 28/09/2016 per

Copier, l’empresa especialitzada en material d’oficina i servei post-venda, fa un pas endavant en la seva trajectòria i ha esdevingut ‘Corporate Partner’ de Ricoh, la marca líder mundial especialitzada en gestió documental i serveis d’impressió. Aquest canvi suposa un salt qualitatiu, ja que aquesta és la màxima distinció que poden obtenir les empreses col·laboradores amb Ricoh.

Aquest segell distintiu suposa un compromís absolut per la millora del servei, ja que Copier, un dels principals distribuïdors de Ricoh, es compromet a garantir un equip de professionals formats per tal de prestar un servei plenament eficient i donar la millor resposta a qualsevol necessitat dels seus clients.

Des de sempre Copier ha vetllat acuradament per donar les millors solucions tecnològiques i ser pioners en oferir les novetats que surten al mercat. Estem especialitzats en dispositius d’impressió, en millorar la gestió de documents i oferir assessorament i la posada a punt de qualsevol tipus d’equipament per a tot tipus d’empreses i clients.

La nostra trajectòria professional i el caràcter pioner, incorporant sempre novetats i nous dispositius, ha fet que des de la fundació el 1995 una de les nostres principals preocupacions hagi estat buscar contínuament la manera d’augmentar la productivitat d’empreses i clients, estalviant-los temps, processos i costos.

A través de ‘Corporate partner’ de Ricoh, renovem aquest compromís amb el servei i assessorament de qualitat que sempre ha guiat els nostres passos. Al llarg d’aquests anys la nostra prioritat no ha estat només ser una empresa líder en solucions d’ofimàtica, sinó assolir que aquest lideratge i bons resultats els aconsegueixin els nostres clients amb les solucions i serveis que els donem dia rere dia els 365 anys dies de l’any.

La vostra confiança en Copier és la nostra targeta de visita!

Els vostres resultats positius són la nostra raó de ser!

Una nova manera de treballar, més connectada i col·laborativa

Publicat a General, Ricoh el 07/10/2015 per

Ricoh presenta un sistema que revolucionarà la manera de treballar de totes les empreses i organitzacions, fomentant l’eficiència i reduint costos innecessaris.

Sovint les empreses disposen de sales de reunions o conferències que estan infrautilitzades. Es calcula que entre el 30 i el 40% de l’espai d’una oficina no s’utilitza de forma continuada. Per això, Ricoh presenta el sistema de comunicacions unificat que canvia el panorama de les videoconferències.

Es tracta d’un dispositiu que permet connectar de forma fàcil i ràpida diferents punts de treball, ja siguin dins d’un mateix edifici o en altres països o centres de producció. A través de la tecnologia cloud el P3500 és un dispositiu que integra imatge, micròfon i altaveu i permet connectar diferents ubicacions a través d’internet.

Les seves característiques de la mida d’un full de paper A4 i compacte faciliten que es pugui utilitzar en qualsevol lloc. De manera, que no es necessiten sales molt preparades ni fortes inversions tecnològiques. Es pot fer servir en qualsevol lloc i en qualsevol moment sense requerir cap configuració complexa. Ràpidament permet connectar fins a un màxim de 20 punts diferents i, fins i tot, compartir documents o arxius. A més, és compatible amb qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador, una tauleta o un mòbil.

El sistema de comunicacions unificat de Ricoh revoluciona la manera de treballar fomentant la col·laboració entre treballadors i departaments i potenciant la presa de decisions ràpida a través d’una comunicació fàcil.

Un sistema més interactiu, de fàcil ús i que amb una mínima inversió permet augmentar la productivitat, l’eficiència d’una empresa i, al mateix temps, reduir costos de mobilitat.

Estalvia costos i temps imprimint els teus cartells i catàlegs

Publicat a General, Ricoh el 13/03/2014 per

En l’actual situació econòmica és molt important tenir una capacitat de resposta curta i estalviar costos de producció. Per aquest motiu, Copier et presenta un aparell que t’ajudarà a complir aquests dos requisits. Es tracta de les noves impressores compactes digitals de baix volum Ricoh Pro C5100S.

Aquest nou aparell permet imprimir qualsevol tipus de treball professional, des de cartells, papers o catàlegs. Destaca per la seva alta qualitat d’imatge i ajuda a reduir els costos operatius d’impremta. Disposa d’una resolució de fins a 4800 dpi per treure el màxim rendiment a les necessitats empresarials.

El principal avantatge és que, a diferència d’una impremta professional, permet imprimir tirades baixes, aconseguint treballs d’una altíssima qualitat i reduint la capacitat de resposta de l’empresa.

A més, permet imprimir diferents tipus de paper, ja siguin amb recobriments pesats, amb textura, targetes de visita, catàlegs… D’aquesta manera l’empresa pot ampliar ràpidament la seva oferta i de manera molt fàcil augmentar la productivitat.

La nova impressora ocupa un espai d’instal·lació mínim per adaptar-se a qualsevol lloc. I el més important, el seu preu és molt competitiu.

Emporta’t a casa una impremta professional amb uns costos domèstics!

Imprimir des de dispositius mòbils, ja no és una utopia

Publicat a General, Ricoh el 10/12/2013 per

Després de presentar-te una aplicació que permet escanejar des del teu iPhone o iPad, ara et presentem el nou sistema que t’ofereix poder imprimir des d’aquests dispositius mòbils d’una manera còmode, eficient i gratuïta.

Es tracta de la Ricoh Smart Device Print app, la nova aplicació que Ricoh llança al mercat per adaptar-se al creixement d’ús que tenen els dispositius mòbils. Aquest sistema innovador permet imprimir des de tauletes i mòbils d’una manera àgil i directa cap a multifuncionals i impressores de la marca Ricoh. Hi ha múltiples impressores compatibles amb aquest sistema, que permet imprimir no tan sols documents, sinó també imatges o pàgines web.

El dispositiu incorpora dos elements per mantenir la seguretat, ja que disposa de la funcionalitat d’impressora bloquejada i la d’autentificació. D’aquesta manera, s’eviten impressions no desitjades o per accident.

El seu funcionament és facilíssim, ja que només necessites disposar de connexió a internet i l’aplicació ja et detectarà les impressores a les quals pots enviar els teus documents a imprimir. La impressió es fa sense cables, de forma totalment segura i ràpida.

L’aplicació  Ricoh Smart Device Print app està disponible a l’App Store (iOS) i al Google Play (android) per ser descarregat gratuïtament. D’aquesta manera s’adapta a tots els sistemes operatius per arribar a qualsevol usuari.

Ja no tens excusa per no disposar dels teus documents impresos. Siguis a l’oficina o en qualsevol lloc, podràs imprimir d’una forma ràpida i àgil. D’aquesta manera, el teu nivell productiu pot continuar sent alt i no depèn del teu entorn laboral.

Arriba la revolució en el món de les videoconferències

Publicat a General, Ricoh el 15/05/2013 per

Superar les barreres de la distància i millorar la productivitat i eficiència. Dos aspectes que es poden aconseguir a partir d’ara gràcies a Ricoh. Aquesta empresa, especialitzada en oferir tecnologia i serveis de gestió de documents, presenta una de les revolucions en el marc de les comunicacions interactives.

Es tracta d’un dispositiu que permet realitzar videoconferències de vídeo i àudio a temps real via internet. Però, més enllà d’aquest potencial, aquest nou aparell (Ricoh Unified Communication System P3000) destaca per ser molt lleuger, facilitar la portabilitat i adaptar-se a qualsevol entorn.

L’aparell no pesa més d’un quilogram i mig i té una mida semblant a un paper DinA4. Al mateix temps, el seu funcionament és molt intuïtiu (com si s’utilitzés un telèfon mòbil) i s’engega en menys de 30 segons. És totalment compatible amb qualsevol xarxa WiFi i no requereix l’ús de cables per a fer connexions.

Es tracta d’un dispositiu ideal per mantenir reunions de treball entre treballadors d’una mateixa empresa ubicats en espais diferents, entre filials d’una companyia o entre una empresa i els seus clients. I és que permet realitzar videoconferències simultànies amb 9 localitzacions diferents i amb una imatge d’alta resolució. A través d’un simple cable USB connectat amb un ordinador permet compartir la pantalla amb la resta dels participants i facilitar la comunicació.

Copier ja comercialitza aquest dispositiu que revoluciona el món de les empreses, ja que en adaptar-se a qualsevol entorn augmenta la productivitat, redueix els desplaçaments i fa disminuir els costos de transport.

Impressió amb dispositius mòbils des de qualsevol lloc

Publicat a General, Ricoh el 01/03/2013 per

En un context on els dispositius mòbils estan més que consolidats en la nostra societat, disposar de bones tecnologies és tan important com tenir bones connexions. El Mobile World Congress, celebrat a Barcelona, és el certamen més important de la telefonia mòbil i de les últimes novetats en dispositius mòbils. Any rere any queda demostrat que el Mobile World Congress no només es centra en la presentació de nous aparells, sinó, sobretot, en l’evolució i desenvolupament d’aplicacions que facilitin la vida a aquells que en són usuaris.

Una d’aquestes millores importants per a tots aquells que són clients de mòbils i tauletes és, sens dubte, el sistema HotSpot Printing de Ricoh. Es tracta d’un mecanisme que permet imprimir des d’un dispositiu mòbil, independentment d’on s’estigui físicament.

HotSpot dóna una connexió òptima perquè es puguin imprimir documents o arxius des d’un mòbil, un Ipad o un ordinador portàtil. I el que és més important, fer-ho amb total flexibilitat i sense necessitat d’instal·lar cap software o controlador (els coneguts drivers).

La impressió es fa sense cables, de forma totalment segura i ràpida. Simplement amb l’ús del HotSpot de Ricoh quan es vulgui imprimir, es rebrà un correu electrònic amb un codi per assegurar que la impressió sigui segura. Aquest codi s’introdueix a la impressora que genera el document imprès de forma ràpida i de qualitat.

Els usuaris habituals de mòbils i tauletes interessats en les novetats anuals del Mobile World Congress de Barcelona, veuen ara com l’ús diari d’aquests aparells pren més rellevància professionalment amb la possibilitat d’imprimir des de qualsevol lloc. Només cal una impressora HotSpot de Ricoh.

Mobilitat i impressió, dos conceptes que ja poden anar junts!

Impressores Ricoh compatibles amb Windows 8

Publicat a General, Ricoh el 01/02/2013 per

Amb la voluntat de millorar i optimitzar l’ús de dispositius d’impressió, Copier pot anunciar que tots els usuaris que comprin aparells de la marca Ricoh tindran una operativitat molt més fàcil a partir d’ara. I és que aquesta companyia japonesa ha adaptat els seus dispositius d’impressió al nou sistema operatiu de Microsoft, el Windows 8.

D’aquesta manera, qualsevol tipus d’impressora Ricoh podrà està fàcilment connectada a equips que utilitzin el sistema operatiu Windows 8. El desenvolupament de controladors d’impressió compatibles entre el sistema operatiu i la majoria de productes Ricoh, estalvia temps i maldecaps.

A partir d’ara els problemes per funcionar amb aquest sistema operatiu ja són història. Si compres un equip o ordinador d’última generació ja no caldrà descarregar “drivers” compatibles i fer múltiples ajustaments per connectar-hi la teva impressora. Imprimir serà ben senzill.

Comoditat, rapidesa i impressions fàcils. Aquesta és la filosofia que caracteritza els productes de Ricoh i la manera de ser de Copier.

Ricoh permet imprimir des de dispositius mòbils d’Apple

Publicat a General, Ricoh el 30/10/2012 per

Els usuaris de productes mòbils d’Apple, ja sigui un iPad, un iPhone o un iPod touch estan d’enhorabona, ja que Ricoh ha fet un pas més per millorar els sistemes de gestió i d’impressió de documents. A partir d’ara algunes impressores multifunció ja poden imprimir des d’aquests dispositius a través de la xarxa Wifi.

Sovint, els propietaris d’un Mac tenien problemes d’impressió o per connectar-se amb una impressora multifunció. I en el cas dels dispositius mòbils no existia un mecanisme per imprimir documents de forma fàcil i ràpida.

Ara, això ja és història. I a través d’un iPad, per exemple, es podran imprimir fotografies, documents, arxius…  sense necessitat de disposar ni instal·lar cap controlador o aplicació d’impressora. Tot gràcies al fet que alguns models d’impressores multifunció de Ricoh suporten AirPrintTM, la funció original d’impressió que ofereix Apple. Es tracta dels models d’impressores multifunció de la Gamma Aficio, tant en blanc i negre com en color.

Aquesta millora de la companyia japonesa Ricoh ofereix grans possibilitats a aquells professionals i empreses que han introduït l’ús de dispositius mòbils d’Apple en la seva activitat del dia a dia. D’aquesta manera, la comoditat i agilitat de treballar des d’un dispositiu mòbil no compten amb limitacions d’impressió.

L’empresa Copier, especialitzada en material d’oficina, és un dels principals distribuïdors oficials de Ricoh, la marca líder mundial. No només ofereix la possibilitat de compra d’equipament, sinó que assessora i posa a punt qualsevol aparell ofimàtic.

Imprimeix amb gran qualitat a preus assequibles

Publicat a General, Ricoh el 18/10/2012 per

Des de mitjans del mes de setembre el món de la impressió fa un salt més amb la comercialització de copiadores multifuncionals i impressores de gamma assequible. Imprimir amb bona qualitat, ja no és un problema de diners.

Copier comercialitza les noves multifuncionals i impressores de gamma assequible. Es tracta de maquinària amb unes prestacions molt avançades i que ofereixen impressions d’alta qualitat, tenint en compte que el seu preu és molt competitiu i accessible per a qualsevol tipus de butxaca.

Les noves multifuncionals i impressores GELJETTM  destaquen per tenir unes mides molt reduïdes, cosa que les fa molt més operatives i fàcils d’integrar en qualsevol espai o oficina. També ofereixen una connectivitat molt fàcil sense necessitat de cable, utilitzant Wifi i un accés totalment frontal. Destaquen per l’ús de la teconologia Liquid GelTM de Ricoh que ofereix un assecat ràpid, molt útil per a les impressions en color amb una gran resolució i nitidesa.

Des de finals del mes de setembre Copier disposa de les noves multifucionals. El recent llançament de la gamma domèstica permet imprimir, fotocopiar i escanejar des d’un únic aparell que es pot adquirir a partir dels 100 euros.

Multifuncionals i impressores amb tres elements en comú: Facilitat d’ús, preu assequible i qualitat d’impressió.

Com reduir costos d’impressió i controlar documents amb un únic software

Publicat a General, Ricoh el 27/09/2012 per

La manca de recursos pot ser un problema per a una empresa o institució, però sobre utilitzar-los és tant o més perjudicial. La solució en el món de l’ofimàtica és el software Equitrac. Un programa dissenyat exclusivament per portar un control sobre les impressions i fotocòpies i l’ús de tots els aparells d’impressió d’una empresa.

Els seus avantatges es situen en tres àmbits:

  • Reducció dels costos globals de l’empresa
  • Augment del control i seguretat dels documents impresos
  • Implicació en la sostenibilitat mediambiental

Equitrac ofereix un programa intel·ligent molt útil per centres educatius i universitaris, però també efectiu per a qualsevol tipus d’empresa, ja que permet disposar d’una diagnosi sobre qui, on i quan està imprimint sigui un usuari o un departament. Al mateix temps, permet definir les característiques dels documents impresos, potenciant que siguin en blanc i negre en lloc de a color, a doble cara… i, així, minimitzar el cost per pàgina i fomentar un ús responsable de les impressions i fotocòpies.

Gràcies a Equitrac, tots els usuaris han d’estar identificats amb una clau per poder accedir als aparells d’impressió. La identificació permet conèixer detalladament qui usa l’aparell i a quina hora. Així, per exemple, en un entorn universitari es pot fer pagar a l’usuari per les impressions realitzades i amb aquest control evitar usos innecessaris. Al mateix temps, ofereix la possibilitat de fer un seguiment als documents impresos, ja que aquests queden emmagatzemats en un servidor i són impresos després que l’usuari s’ha identificat. Així, no es perden documents o queden abandonats a la safata d’impressió.

L’usuari també pot eliminar documents que s’hagin enviat a imprimir per error i el programa pot eliminar automàticament treballs abandonats a la cua d’impressió.

Tot aquest control exhaustiu afavoreix una despesa menor de paper i tòner i d’aquesta manera fomenta que l’empresa o centre docent contribueixi a la sostenibilitat del medi ambient.

Equitrac és compatible amb qualsevol sistema operatiu, permet tenir connectats en xarxa tots els aparells d’una empresa i serveix per qualsevol aparell dels principals fabricants del mercat (Ricoh, Xerox, HP, Canon, etc.)

Copier comercialitza Equitrac amb la voluntat que aquelles empreses que volen reduir costos, augmentar la seguretat dels documents i contribuir a la sostenibilitat mediambiental, tinguin un programa al seu abast. Fàcil, senzill i eficient.