Ricoh permet imprimir des de dispositius mòbils d’Apple

Publicat a General, Ricoh el 30/10/2012 per

Els usuaris de productes mòbils d’Apple, ja sigui un iPad, un iPhone o un iPod touch estan d’enhorabona, ja que Ricoh ha fet un pas més per millorar els sistemes de gestió i d’impressió de documents. A partir d’ara algunes impressores multifunció ja poden imprimir des d’aquests dispositius a través de la xarxa Wifi.

Sovint, els propietaris d’un Mac tenien problemes d’impressió o per connectar-se amb una impressora multifunció. I en el cas dels dispositius mòbils no existia un mecanisme per imprimir documents de forma fàcil i ràpida.

Ara, això ja és història. I a través d’un iPad, per exemple, es podran imprimir fotografies, documents, arxius…  sense necessitat de disposar ni instal·lar cap controlador o aplicació d’impressora. Tot gràcies al fet que alguns models d’impressores multifunció de Ricoh suporten AirPrintTM, la funció original d’impressió que ofereix Apple. Es tracta dels models d’impressores multifunció de la Gamma Aficio, tant en blanc i negre com en color.

Aquesta millora de la companyia japonesa Ricoh ofereix grans possibilitats a aquells professionals i empreses que han introduït l’ús de dispositius mòbils d’Apple en la seva activitat del dia a dia. D’aquesta manera, la comoditat i agilitat de treballar des d’un dispositiu mòbil no compten amb limitacions d’impressió.

L’empresa Copier, especialitzada en material d’oficina, és un dels principals distribuïdors oficials de Ricoh, la marca líder mundial. No només ofereix la possibilitat de compra d’equipament, sinó que assessora i posa a punt qualsevol aparell ofimàtic.

Imprimeix amb gran qualitat a preus assequibles

Publicat a General, Ricoh el 18/10/2012 per

Des de mitjans del mes de setembre el món de la impressió fa un salt més amb la comercialització de copiadores multifuncionals i impressores de gamma assequible. Imprimir amb bona qualitat, ja no és un problema de diners.

Copier comercialitza les noves multifuncionals i impressores de gamma assequible. Es tracta de maquinària amb unes prestacions molt avançades i que ofereixen impressions d’alta qualitat, tenint en compte que el seu preu és molt competitiu i accessible per a qualsevol tipus de butxaca.

Les noves multifuncionals i impressores GELJETTM  destaquen per tenir unes mides molt reduïdes, cosa que les fa molt més operatives i fàcils d’integrar en qualsevol espai o oficina. També ofereixen una connectivitat molt fàcil sense necessitat de cable, utilitzant Wifi i un accés totalment frontal. Destaquen per l’ús de la teconologia Liquid GelTM de Ricoh que ofereix un assecat ràpid, molt útil per a les impressions en color amb una gran resolució i nitidesa.

Des de finals del mes de setembre Copier disposa de les noves multifucionals. El recent llançament de la gamma domèstica permet imprimir, fotocopiar i escanejar des d’un únic aparell que es pot adquirir a partir dels 100 euros.

Multifuncionals i impressores amb tres elements en comú: Facilitat d’ús, preu assequible i qualitat d’impressió.