Gestiona ràpidament i eficient els documents a través de DIFS

Publicat a General el 19/11/2012 per

Què és DIFS? Es tracta de l’acrònim de Digital Image File System. Una eina essencial per a totes aquelles empreses i persones que vulguin tenir una gestió eficient i ràpida dels seus documents.

Arxivar la documentació és una de les bones pràctiques que fa qualsevol companyia. Però, sovint, no es pensa en com serà el procés per recuperar una informació o document concret d’aquest arxiu, si es produiran duplicitats, pèrdua de temps a l’hora de recuperar-la, si disposarem de prou espai per als arxivadors… Sobretot, si l’arxiu ha crescut o emmagatzema molta documentació.

Aquí és on entra el gran valor afegit i punt fort de DIFS. Aquest programa permet digitalitzar, indexar, associar, organitzar i compartir qualsevol tipus d’informació que una empresa genera o rep. Sense necessitat de disposar d’un arxiu físic i amb la vàlua de generar més seguretat i recuperar qualsevol document de forma molt ràpida.

Entre altres avantatges, també permet la inclusió de la signatura electrònica, digitalitzacions certificades homologades per l’Agència Tributària o enviaments de forma instantània de documents complets a totes les delegacions o oficines d’una empresa.

DIFS facilita tenir un millor control i accés a la nostra documentació arxivada. Al mateix temps, redueix els costos d’una empresa i li permet reaccionar amb celeritat a la demanda de qualsevol tipus de document històric.

Copier comercialitza aquesta nova eina de gestió per oferir una solució eficient destinada a les bases de dades de les empreses. DIFS compleix aquella màxima que diu que “una bona inversió és aquella que a curt termini queda amortitzada”.