Copier us desitja un Bon Nadal

Publicat a General el 19/12/2012 per

Amb l’arribada de les festes nadalenques, Copier vol aprofitar l’ocasió per desitjar-vos un Bon Nadal i un feliç 2013.

L’empresa líder en distribució i assessorament sobre material d’oficina afronta el nou any amb la voluntat de mantenir el compromís de millora i atenció personalitzada als nostres clients.

Aquest 2013 continuarem estant al vostre costat per assessorar-vos i resoldre qualsevol contratemps o dubte en el món de l’ofimàtica.

Fer-vos les coses senzilles és el nostre principal esforç.

Bon Nadal!

Facturació digital de les teves còpies

Publicat a General el 13/12/2012 per

Per evitar tràmits i controls exhaustius i feixucs de les vostres còpies, Copier fa una aposta per la facturació digital a través del núvol (cloud computing). És a dir, aprofitant les possibilitats que dóna internet i l’opció de compartir continguts d’un mateix espai d’emmagatzematge ubicat a la xarxa.

A partir d’ara Copier farà el control i l’empresa només s’ha d’encarregar de mantenir la seva activitat. Cada dispositiu d’impressió disposa d’un comptador que envia el recompte de còpies que es fan diàriament en una empresa. D’aquesta manera, Copier disposa en tot moment d’un control detallat de les còpies que s’han realitzat.

A partir d’aquí, s’elabora la factura i s’envia a través del núvol a la mateixa empresa. Un sistema fàcil, 100% eficient i molt més àgil. L’empresa no ha de perdre temps enviant informació per a generar la factura i pot dedicar tot el seu temps a produir. Al mateix temps, aquest sistema potencia el sentit ecològic i sostenible de la pròpia empresa, ja que s’estalvien impressions de documents i el posterior enviament d’informació sobre còpies.

Agilitat, estalvi i eficiència. Tres puntals que Copier sempre intenta potenciar.