Gestió documental: la base d’una empresa

Publicat a General el 22/02/2013 per

Avui en dia les empreses tracten i gestionen una gran varietat de documents. Factures, pressupostos, informes, publicacions, contractes… juntament amb documentació interna i de treball generen una problemàtica per a qualsevol empresa.

A aquesta multiplicitat de documents cal afegir-hi la diversitat de formats que s’utilitzen. Des del paper, correu electrònic, arxiu digital fins a les dades i documents unificats en una base de dades de la pròpia empresa.

La gestió d’aquesta diversitat de documents i formats ja de per si complicada pel fet de no estar digitalitzats, s’agreuja quan entren en interacció diferents departaments d’una empresa. Sovint, la majoria de documents són difícils de trobar i no poden ser compartits interdepartamentalment perquè no estan digitalitzats. Tractar, arxivar i recuperar tota aquesta documentació no és tasca fàcil. I aquí és on entra l’efectivitat del gestor documental.

Aquesta és una eina bàsica per a qualsevol empresa, sigui gran o petita. El gestor documental permet arxivar digitalment qualsevol tipus de document d’una empresa en un mateix espai i suport. I, sobretot, recuperar aquesta documentació en qualsevol moment d’una forma ràpida, segura i efectiva.

Una bona gestió documental pot ser la diferència perquè una empresa sigui considerada eficient a ulls d’un futur client.

Impressores Ricoh compatibles amb Windows 8

Publicat a General, Ricoh el 01/02/2013 per

Amb la voluntat de millorar i optimitzar l’ús de dispositius d’impressió, Copier pot anunciar que tots els usuaris que comprin aparells de la marca Ricoh tindran una operativitat molt més fàcil a partir d’ara. I és que aquesta companyia japonesa ha adaptat els seus dispositius d’impressió al nou sistema operatiu de Microsoft, el Windows 8.

D’aquesta manera, qualsevol tipus d’impressora Ricoh podrà està fàcilment connectada a equips que utilitzin el sistema operatiu Windows 8. El desenvolupament de controladors d’impressió compatibles entre el sistema operatiu i la majoria de productes Ricoh, estalvia temps i maldecaps.

A partir d’ara els problemes per funcionar amb aquest sistema operatiu ja són història. Si compres un equip o ordinador d’última generació ja no caldrà descarregar “drivers” compatibles i fer múltiples ajustaments per connectar-hi la teva impressora. Imprimir serà ben senzill.

Comoditat, rapidesa i impressions fàcils. Aquesta és la filosofia que caracteritza els productes de Ricoh i la manera de ser de Copier.