Està tip de buscar?

Publicat a Docuware el 27/03/2013 per

“Tant la direcció com el personal inverteixen el 50% del seu temps a buscar informació, de manera que només els queda l’altra meitat del dia per poder-la utilitzar”.

Amb DocuWare pot reduir la recerca a la mínima expressió.DocuWare arxiva tot tipus de documents, correus electrònics, fitxers i impressions, sigui quina sigui l’aplicació amb què es van crear, en un arxivador central.

Els seus treballadors localitzaran en qüestió de segons tots els documents importants… des de la seva pròpia taula i sense haver-se d’aixecar.

Incrementant l’eficiència i minimitzant la despesa, aconseguirà més rendibilitat per a la seva empresa.

Què li sembla? Contacti ara amb el seu Partner Autoritzat Docuware.

Millora de processos a través de Docuware

Publicat a Docuware el 21/03/2013 per

Copier reforça la seva línia estratègica com a empresa especialitzada en la gestió del document, i així, després d’un procés de formació i certificació, Copier ha esdevingut partner oficial de Docuware. Docuware és una empresa alemanya pionera i especialitzada en desenvolupar software de gestió documental des del 1998 amb presència en més de 70 paisos.

Qualsevol empresa genera multitud de documents que tard o d’hora han de ser arxivats. Docuware ajuda a tenir un arxiu electrònic que centralitza tots aquells documents distribuïts en múltiples arxius físics, ordinadors, safates i bases de dades. No només emmagatzema la documentació, sigui en el format que sigui, sinó que també la classifica i la prepara per trobar-la ràpidament en la seva posterior recerca.

D’aquesta manera, qualsevol document generat per l’empresa és accesible en tot moment i per qualsevol treballador a través del gestor. Docuware basa la seva efectivitat en integrar de forma fàcil tota la documentació i facilitar la seva recuperació a partir de paraules clau.

Docuware es basa en uns principis molt importants per als documents de qualsevol empresa: arxivar millor, facilitar la recuperació i augmentar la seguretat i l’eficiència.

En el següent vídeo, podeu descobrir millor les potencialitats de Docuware.

Clica aquí per veure el vídeo

 

Impressió amb dispositius mòbils des de qualsevol lloc

Publicat a General, Ricoh el 01/03/2013 per

En un context on els dispositius mòbils estan més que consolidats en la nostra societat, disposar de bones tecnologies és tan important com tenir bones connexions. El Mobile World Congress, celebrat a Barcelona, és el certamen més important de la telefonia mòbil i de les últimes novetats en dispositius mòbils. Any rere any queda demostrat que el Mobile World Congress no només es centra en la presentació de nous aparells, sinó, sobretot, en l’evolució i desenvolupament d’aplicacions que facilitin la vida a aquells que en són usuaris.

Una d’aquestes millores importants per a tots aquells que són clients de mòbils i tauletes és, sens dubte, el sistema HotSpot Printing de Ricoh. Es tracta d’un mecanisme que permet imprimir des d’un dispositiu mòbil, independentment d’on s’estigui físicament.

HotSpot dóna una connexió òptima perquè es puguin imprimir documents o arxius des d’un mòbil, un Ipad o un ordinador portàtil. I el que és més important, fer-ho amb total flexibilitat i sense necessitat d’instal·lar cap software o controlador (els coneguts drivers).

La impressió es fa sense cables, de forma totalment segura i ràpida. Simplement amb l’ús del HotSpot de Ricoh quan es vulgui imprimir, es rebrà un correu electrònic amb un codi per assegurar que la impressió sigui segura. Aquest codi s’introdueix a la impressora que genera el document imprès de forma ràpida i de qualitat.

Els usuaris habituals de mòbils i tauletes interessats en les novetats anuals del Mobile World Congress de Barcelona, veuen ara com l’ús diari d’aquests aparells pren més rellevància professionalment amb la possibilitat d’imprimir des de qualsevol lloc. Només cal una impressora HotSpot de Ricoh.

Mobilitat i impressió, dos conceptes que ja poden anar junts!