Presentacions amb una enquadernació fàcil, professional i resistent

Publicat a General el 26/04/2013 per

Una imatge val més que mil paraules. Aquesta dita popular parla de la importància d’una primera impressió per obtenir un bon resultat. I en el sector empresarial, aquesta sentència no perd actualitat.

Per aquest motiu des de fa temps Copier és distribuïdor oficial de la marca Unibind. Un dels productes més eficaços per aconseguir una bona imatge és el Resin SteelBinding. Un sistema que permet millorar l’efectivitat dels nostres documents de treball sense complicacions.

Resin SteelBinding dóna l’opció de fer presentacions de manera fàcil, ràpida i professional. Mitjançant una enquadernació molt resistent i duradora basada en lloms d’acer on s’escalfa una resina que quan es fon enganxa els extrems de les pàgines.

Les cobertes poden ser de diferents colors (negre, burdeus, blanc…) i de diferents gruixudàries. D’aquesta manera, Resin SteelBinding s’adapta a totes les necessitats d’una empresa. Es poden millorar les presentacions de pressupostos, informes, catàlegs, manuals, llibres, publicacions corporatives… i un llarg etcètera de documents oficials de les empreses.

Sorprèn els teus clients amb unes presentacions modernes, professionals i, sobretot, de manera molt fàcil.

Clica aquí per veure el vídeo

Copier amplia la seva oferta en ofimàtica amb Flexxible IT. Escriptoris virtuals a través de Flexxible IT

Publicat a General el 18/04/2013 per

Des del seu naixement l’empresa Copier ha esdevingut un referent en la comercialització de material d’oficina. Per aquest motiu, ha anat ampliant i millorant la seva oferta amb les novestats i avenços tecnològics. Un nou pas endavant arriba ara de la mà de Flexxible IT. Una empresa especialitzada en software i recursos informàtics adaptats a les necessitats de les empreses.

A través de Flexxible IT oferim la possibilitat d’usar la tecnologia VDI per disposar d’escriptoris virtuals ubicats al núvol (cloud computing). És a dir, una manera fàcil i còmode per accedir a informació d’una empresa des de qualsevol punt i a través de qualsevol dispositiu que estigui connectat a internet, com si estéssim a la mateixa companyia.

L’avantatge és que no només es pot accedir a la informació, sinó també a tot el sistema operatiu d’una empresa, siguin programes o aplicacions.

Conscients que al segle XXI una empresa ja no opera des de la seu física sinó que els seus treballadors es mouen constantment, oferim un servei que millora la seva productivitat i potencia la flexibilitat. Ja no cal estar al nostre lloc de treball per disposar de la informació necessària. D’aquesta manera, l’empresa és més efectiva i opera de forma més ràpida.

Flexxible IT, a més, optimitza les despeses informàtiques, ja que les empreses només han de pagar pel servei que utilitzen. Al mateix temps, no requereix instal·lar nous servidors i només es dóna accés a usuaris prèviament autoritzats.

Tenim clar que empreses amb més flexibilitat és sinònim de més eficàcia.