Arriba la revolució en el món de les videoconferències

Publicat a General, Ricoh el 15/05/2013 per

Superar les barreres de la distància i millorar la productivitat i eficiència. Dos aspectes que es poden aconseguir a partir d’ara gràcies a Ricoh. Aquesta empresa, especialitzada en oferir tecnologia i serveis de gestió de documents, presenta una de les revolucions en el marc de les comunicacions interactives.

Es tracta d’un dispositiu que permet realitzar videoconferències de vídeo i àudio a temps real via internet. Però, més enllà d’aquest potencial, aquest nou aparell (Ricoh Unified Communication System P3000) destaca per ser molt lleuger, facilitar la portabilitat i adaptar-se a qualsevol entorn.

L’aparell no pesa més d’un quilogram i mig i té una mida semblant a un paper DinA4. Al mateix temps, el seu funcionament és molt intuïtiu (com si s’utilitzés un telèfon mòbil) i s’engega en menys de 30 segons. És totalment compatible amb qualsevol xarxa WiFi i no requereix l’ús de cables per a fer connexions.

Es tracta d’un dispositiu ideal per mantenir reunions de treball entre treballadors d’una mateixa empresa ubicats en espais diferents, entre filials d’una companyia o entre una empresa i els seus clients. I és que permet realitzar videoconferències simultànies amb 9 localitzacions diferents i amb una imatge d’alta resolució. A través d’un simple cable USB connectat amb un ordinador permet compartir la pantalla amb la resta dels participants i facilitar la comunicació.

Copier ja comercialitza aquest dispositiu que revoluciona el món de les empreses, ja que en adaptar-se a qualsevol entorn augmenta la productivitat, redueix els desplaçaments i fa disminuir els costos de transport.