Solucions Copier. Coneix l’estalvi amb un sol clic

Publicat a Docuware el 28/06/2013 per

Copier continua aportant solucions professionals. El nou apartat estrenat fa unes setmanes amb un càlcul real dels avantatges i estalvis del gestor documental Docuware, del qual Copier n’és Gold Partner, ara es complementa amb noves solucions.

Copier ofereix un apartat genèric on es poden trobar Solucions a dispositius que milloren processos documentals com l’escaneig de documents en paper (GlobalScan NX), convertidors de documents en paper en arxius digitals (DocumentManager NX) o del gestor d’impressió eficient Equitrac. Diversos dispositius preparats per fer més productiva i eficient una empresa i que a través d’aquest apartat es poden trobar informacions per conèixer-ne les característiques i els beneficis.

Copier també dedica un espai per a solucions del Secure|desktop, el dispositiu que permet disposar d’escriptoris virtuals. A través d’aquest nou apartat, qualsevol empresa pot comprovar que fàcil i còmode és poder disposar de la informació des de qualsevol aparell amb connexió a internet. Aquí es poden veure els avantatges que suposa el Secure|desktop per aquelles empreses on els seus treballadors s’han de moure constantment sense deixar de ser productius.

Finalment, Copier també incorpora solucions centrades en el gestor documental DIFS (Digital Image File System). Una eina ideal per arxivar, classificar i recuperar informacions i documents d’una empresa de manera ràpida, eficient i integrada. Amb aquest apartat de Copier es pot comprovar que els arxius físics han passat a la història i que un bon arxiu digital estalvia temps i augmenta la productivitat de les empreses.

En definitiva, l’apartat Solucions de Copier posa a l’abast d’una empresa la informació necessària per conèixer fàcilment quin és el millor dispositiu per a cada una d’elles.

Gaudeix d’una bona connexió a internet a tot el territori

Publicat a General el 14/06/2013 per

Internet s’ha convertit en un element de primer ordre per al dia a dia de qualsevol empresa. Disposar d’una bona connexió i cobertura, sense talls constants de la xarxa, és imprescindible per tenir una bona productivitat i eficiència.

Copier és conscient d’aquesta necessitat i, per aquest motiu, ofereix un nou servei per disposar d’una connexió amb totes les garanties necessàries sense estar pendent d’on estem i si hi ha bona cobertura. El nou servei, a través de l’operador Opentel, ofereix una connectivitat sense límits i, el que és més important, dóna cobertura a tot el territori nacional.

Opentel és un operador nascut el 2010 que basa la seva eficàcia en una tecnologia que permet realitzar connexions via ràdio de llarga distància. I, a més, donant una qualitat superior a d’altres tecnologies usades. Així, s’ofereix un servei de fins a 100 Mb simètriques (baixada i pujada de dades) garantides al 100% i en tot moment.

És un producte ideal per aquelles empreses ubicades en zones on l’accés a internet té poca cobertura, ja que no arriben les operadores tradicionals. No hi ha cap punt fosc de cobertura gràcies al servei d’internet que Copier ofereix.

Un producte de qualitat adaptat a les necessitats que tenen les empreses del segle XXI. Una empresa sense una bona connexió a internet perd posicions respecte a les seves competidores. Màxima cobertura igual a màxima eficiència.

Copier t’acosta l’estalvi que suposa el Docuware

Publicat a Docuware el 06/06/2013 per

Després de presentar-te els avantatges i beneficis de Docuware, Copier presenta una nova secció per donar a conèixer l’estalvi que poden obtenir les empreses amb una bona gestió documental. La web de Copier ha activat un apartat, sota el nom de Solucions, que permet aprofundir en el valor afegit d’aquesta eina.

Aquesta nova secció compta amb un apartat on es poden conèixer les característiques tècniques de Docuware amb informació detallada i audiovisuals explicatius. També ofereix un espai per calcular de forma acurada el benefici per la teva empresa. En pocs segons i amb quatre passos qualsevol empresa pot fer un càlcul concret de l’estalvi i dels beneficis que obtindria si disposés del gestor documental Docuware.

Es tracta d’una eina molt eficaç, ja que permet conèixer els beneficis que traurà una empresa amb un sol clic i des de la web de Copier.

Recordem que Docuware facilita la gestió documental, ja que classifica, arxiva i permet recuperar els documents generats amb més eficiència i rapidesa. Copier, que és gold partner oficial de Docuware, t’ofereix totes les facilitats per implantar aquest software i fer més productiva la teva empresa.