Vols escanejar des del teu mòbil o tauleta?

Publicat a Docuware el 10/10/2013 per

El món de l’ofimàtica es revoluciona amb l’aplicació que et presentem. PaperScan app és un sistema innovador que et permetrà escanejar des del teu iPhone o iPad de manera totalment còmode, eficient i gratuïta.

Copier, com sempre, t’informa de les novetats que poden facilitar la teva feina. Aquesta aplicació és ideal per disposar de documentació de manera molt ràpida i poder-la emmagatzemar eficaçment en qualsevol moment i a partir de qualsevol necessitat. PaperScan app permet generar documents en pdf d’alta qualitat de tots els escanejos. Documents de mida petita, però alta resolució que poden ser compartits o integrats en la dinàmica productiva d’una empresa.

I és que aquesta aplicació facilita que aquests nous documents puguin ser impresos fàcilment, enviats via e-mail o emmagatzemats al gestor documental Docuware o a l’arxiu del núvol Dropbox.

Una aplicació que s’adapta a qualsevol context de treball, ja que permet escanejar des de l’oficina, a casa o mentre estem viatjant. Així, agilitzem processos de treball, aconseguim ser més productiu i donem una resposta ràpida davant de qualsevol necessitat laboral.

El seu funcionament és facilíssim. Situa el mòbil o la tauleta damunt del document a escanejar i automàticament el dispositiu fa una captura de la imatge, la redueix de mida i crea un document pdf. A partir d’aquí, gestiona el document com vulguis: imprimeix-lo, guarda’l o envia’l per correu electrònic.

PaperScan està disponible a l’Apple store per ser descarregat gratuïtament, tant per iPhone 4 i versions superiors com per a iPad.

Converteix el teu mòbil i la teva tauleta en un autèntic escàner documental!