Agraïm especialment a totes les persones que van assisitir a la conferència de l’E-week per l’interès que van mostrar

Publicat a Docuware el 15/11/2013 per

L’empresa osonenca Copier va tenir l’oportunitat de participar a la setmana digital de Vic, E-week. El 7 de novembre va ser la protagonista de la xerrada titulada “Com trobar una agulla en un paller documental?”.

L’acte, que es va fer a l’auditori del VIT, va comptar amb una bona presència de públic interessada en millorar la gestió dels documents, ja sigui a nivell personal com d’una empresa. Així, Copier va aprofitar l’ocasió per presentar el software Docuware.

Es tracta d’una de les apostes de Copier de cara a millorar l’arxivament, classificació i recuperació de qualsevol document que generi una empresa.

Aquest software permet disposar d’un arxiu electrònic que centralitza tot tipus de document (arxiu físic o digital) i de qualsevol procedència (multifuncional, ordinador, safates, base de dades…).

Durant la presentació es va fer una demostració presencial per exhibir les potencialitats i els beneficis d’aquest software especialitzat en la gestió de documents. Docuware no només ajuda a emmagatzemar la documentació, sinó que la classifica i la prepara per trobar-la posteriorment de forma fàcil i ràpida a partir de paraules clau. D’aquesta manera, Docuware estalvia temps, augmenta la seguretat i potencia l’eficiència i productivitat de qualsevol empresa.

Cal destacar que Copier és partner oficial de Docuware i et pot assessorar sobre millorar la teva gestió documental.