Imprimir des de dispositius mòbils, ja no és una utopia

Publicat a General, Ricoh el 10/12/2013 per

Després de presentar-te una aplicació que permet escanejar des del teu iPhone o iPad, ara et presentem el nou sistema que t’ofereix poder imprimir des d’aquests dispositius mòbils d’una manera còmode, eficient i gratuïta.

Es tracta de la Ricoh Smart Device Print app, la nova aplicació que Ricoh llança al mercat per adaptar-se al creixement d’ús que tenen els dispositius mòbils. Aquest sistema innovador permet imprimir des de tauletes i mòbils d’una manera àgil i directa cap a multifuncionals i impressores de la marca Ricoh. Hi ha múltiples impressores compatibles amb aquest sistema, que permet imprimir no tan sols documents, sinó també imatges o pàgines web.

El dispositiu incorpora dos elements per mantenir la seguretat, ja que disposa de la funcionalitat d’impressora bloquejada i la d’autentificació. D’aquesta manera, s’eviten impressions no desitjades o per accident.

El seu funcionament és facilíssim, ja que només necessites disposar de connexió a internet i l’aplicació ja et detectarà les impressores a les quals pots enviar els teus documents a imprimir. La impressió es fa sense cables, de forma totalment segura i ràpida.

L’aplicació  Ricoh Smart Device Print app està disponible a l’App Store (iOS) i al Google Play (android) per ser descarregat gratuïtament. D’aquesta manera s’adapta a tots els sistemes operatius per arribar a qualsevol usuari.

Ja no tens excusa per no disposar dels teus documents impresos. Siguis a l’oficina o en qualsevol lloc, podràs imprimir d’una forma ràpida i àgil. D’aquesta manera, el teu nivell productiu pot continuar sent alt i no depèn del teu entorn laboral.