Nou servei per recollir i tractar els tòners buits

Publicat a General el 16/01/2014 per

Amb la voluntat de disposar d’uns aparells que ofereixin sempre el màxim rendiment i prestacions, Copier enceta un nou servei per gestionar la retirada de consumibles buits.

Aquest servei permet que les empreses s’oblidin del reciclatge dels consumibles i es preocupin només per mantenir i augmentar la seva productivitat. El servei inclou l’entrega d’una caixa contenidor, amb una capacitat per a una quinzena de tòners, on s’hi van acumulant els consumibles buits.

L’únic que ha de fer l’empresa és fer la petició a Copier perquè procedeixi a la retirada dels tòners buits. Així, Copier s’encarrega de tots els tràmits perquè es faci la recollida i la gestioni una empresa autoritzada que li donarà un tractament correcte. En el mateix moment que es passi a recollir la caixa, aquesta es canviarà per una altra de buida.

Cal remarcar que els tòners, una vegada buits, es converteixen en uns residus que requereixen un transport i tractament especial. D’aquesta manera, Copier estalvia qualsevol preocupació pels tòners buits i fa que l’empresa sigui més eficient i contribueixi a la protecció del medi ambient sense cap esforç.

Com és habitual, Copier manté el compromís amb els clients, cuidant tots els detalls.