Copier continua avançant en el seu compromís ecològic

Publicat a General el 26/03/2014 per

 

L’empresa vigatana Copier manté el seu compromís amb el medi ambient i amb la disminució de les emissions de diòxid de carboni (CO2). L’empresa de Vic és una de les 100 organitzacions catalanes que ja disposa del certificat d’Acords Voluntaris de reducció d’emissions de CO2.

A principis del mes de març La Vanguardia va publicar aquest anunci i una notícia on Copier apareix com una de les empreses que treballa per lluitar contra el canvi climàtic. Destaca el fet que les emissions d’aquestes empreses adherides durant el 2012 només va representar un 1% de les emissions totals de Catalunya. I que en total han posat en marxa un total de 574 actuacions destinades a ser més sostenibles i eficients. Cosa que no només contribueix al a preservació del medi ambient, sinó també a reduir despeses.

Des de fa temps Copier està adherida al Programa Acords Voluntaris de la Generalitat de Catalunya. Aquest pla promou l’aplicació de mesures de reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle entre les empreses públiques o privades que ho volen.

Aquest segell de qualitat acredita el compromís de l’empresa que aposta per la sostenibilitat amb l’ús de vehicles eficients, impressions a doble cara o la reducció de desplaçaments dels seus treballadors.

El compromís de Copier amb el medi ambient està més vigent que mai!

Estalvia costos i temps imprimint els teus cartells i catàlegs

Publicat a General, Ricoh el 13/03/2014 per

En l’actual situació econòmica és molt important tenir una capacitat de resposta curta i estalviar costos de producció. Per aquest motiu, Copier et presenta un aparell que t’ajudarà a complir aquests dos requisits. Es tracta de les noves impressores compactes digitals de baix volum Ricoh Pro C5100S.

Aquest nou aparell permet imprimir qualsevol tipus de treball professional, des de cartells, papers o catàlegs. Destaca per la seva alta qualitat d’imatge i ajuda a reduir els costos operatius d’impremta. Disposa d’una resolució de fins a 4800 dpi per treure el màxim rendiment a les necessitats empresarials.

El principal avantatge és que, a diferència d’una impremta professional, permet imprimir tirades baixes, aconseguint treballs d’una altíssima qualitat i reduint la capacitat de resposta de l’empresa.

A més, permet imprimir diferents tipus de paper, ja siguin amb recobriments pesats, amb textura, targetes de visita, catàlegs… D’aquesta manera l’empresa pot ampliar ràpidament la seva oferta i de manera molt fàcil augmentar la productivitat.

La nova impressora ocupa un espai d’instal·lació mínim per adaptar-se a qualsevol lloc. I el més important, el seu preu és molt competitiu.

Emporta’t a casa una impremta professional amb uns costos domèstics!