Avantatges de tenir una impressora professional a l’empresa

Publicat a General el 21/05/2014 per

 

Fins ara, us hem estat presentant novetats en quant a la impressió de documents per tal d’aconseguir resultats professionals amb poca inversió o disposar d’aparells compactes per resoldre ràpidament necessitats d’impressió. Un pas més és disposar de copiadores multifuncionals i impressores de gamma i potència alta a la pròpia empresa.

Aquest nou pas és especialment interessant per aquelles empreses amb grans necessitats d’impressió i altes expectatives en quant a resultats professionals i que, al mateix temps, vulguin tenir una capacitat de resposta ràpida. El principal avantatge és que en disposar d’un aparell professional s’obtenen documents de molta qualitat a l’instant. Així, s’estalvia temps pel fet de ser més àgils i despeses d’impremta.

Aquests aparells multifunció, a més, permeten un alt nivell de personalització. D’una banda, es pot imprimir el nombre de documents que es vulgui i no dependre de tarifes per unitats. I de l’altra, admet una gran varietat de formats i suports, ja siguin cartells, paper, cartolina.

Una de les primeres empreses en apostar per aquest tipus d’aparells ha estat l’empresa de plats elaborats de Castellterçol, Casa Mas Alimentació. Copier va instal·lar-hi un equip multifunció d’aquestes característiques, i l’experiència està essent enormement positiva. Les característiques d’aquesta impressora han ajudat a reduir de forma significativa els costos d’impressions en el departament de màrqueting i comunicació de l’empresa, així com la possibilitat de personalitzar els treballs i una millora substancial en l’agilitat de creació d’elements de màrqueting de manera immeditada. Disposar d’un equip multifunció a la mateixa empresa, facilita posar ràpidament a l’abast del consumidor qualsevol novetat gastronòmica.

Actualment, per ser una empresa competitiva és clau tenir una capacitat de resposta curta, mantenir la qualitat i estalviar costos de producció.