Copier esdevé ‘Corporate partner’ de Ricoh

Publicat a Ricoh el 28/09/2016 per

Copier, l’empresa especialitzada en material d’oficina i servei post-venda, fa un pas endavant en la seva trajectòria i ha esdevingut ‘Corporate Partner’ de Ricoh, la marca líder mundial especialitzada en gestió documental i serveis d’impressió. Aquest canvi suposa un salt qualitatiu, ja que aquesta és la màxima distinció que poden obtenir les empreses col·laboradores amb Ricoh.

Aquest segell distintiu suposa un compromís absolut per la millora del servei, ja que Copier, un dels principals distribuïdors de Ricoh, es compromet a garantir un equip de professionals formats per tal de prestar un servei plenament eficient i donar la millor resposta a qualsevol necessitat dels seus clients.

Des de sempre Copier ha vetllat acuradament per donar les millors solucions tecnològiques i ser pioners en oferir les novetats que surten al mercat. Estem especialitzats en dispositius d’impressió, en millorar la gestió de documents i oferir assessorament i la posada a punt de qualsevol tipus d’equipament per a tot tipus d’empreses i clients.

La nostra trajectòria professional i el caràcter pioner, incorporant sempre novetats i nous dispositius, ha fet que des de la fundació el 1995 una de les nostres principals preocupacions hagi estat buscar contínuament la manera d’augmentar la productivitat d’empreses i clients, estalviant-los temps, processos i costos.

A través de ‘Corporate partner’ de Ricoh, renovem aquest compromís amb el servei i assessorament de qualitat que sempre ha guiat els nostres passos. Al llarg d’aquests anys la nostra prioritat no ha estat només ser una empresa líder en solucions d’ofimàtica, sinó assolir que aquest lideratge i bons resultats els aconsegueixin els nostres clients amb les solucions i serveis que els donem dia rere dia els 365 anys dies de l’any.

La vostra confiança en Copier és la nostra targeta de visita!

Els vostres resultats positius són la nostra raó de ser!