Facturació digital de les teves còpies

Publicat a General el 13/12/2012 per

Per evitar tràmits i controls exhaustius i feixucs de les vostres còpies, Copier fa una aposta per la facturació digital a través del núvol (cloud computing). És a dir, aprofitant les possibilitats que dóna internet i l’opció de compartir continguts d’un mateix espai d’emmagatzematge ubicat a la xarxa.

A partir d’ara Copier farà el control i l’empresa només s’ha d’encarregar de mantenir la seva activitat. Cada dispositiu d’impressió disposa d’un comptador que envia el recompte de còpies que es fan diàriament en una empresa. D’aquesta manera, Copier disposa en tot moment d’un control detallat de les còpies que s’han realitzat.

A partir d’aquí, s’elabora la factura i s’envia a través del núvol a la mateixa empresa. Un sistema fàcil, 100% eficient i molt més àgil. L’empresa no ha de perdre temps enviant informació per a generar la factura i pot dedicar tot el seu temps a produir. Al mateix temps, aquest sistema potencia el sentit ecològic i sostenible de la pròpia empresa, ja que s’estalvien impressions de documents i el posterior enviament d’informació sobre còpies.

Agilitat, estalvi i eficiència. Tres puntals que Copier sempre intenta potenciar.