Gaudeix de les vacances i treballa a distància en cas d’urgència

Publicat a General el 22/07/2013 per

Són dies de vacances. Dies de gaudir de l’estiu, d’agafar-se la feina amb més tranquil·litat i carregar les piles. Si t’agradaria poder fer tot això, tenim la solució: Secure Desktop.

Es tracta d’una eina ideal en aquesta època de l’any. Secure Desktop esdevé un dispositiu que marca la diferència a l’hora de poder fer front a qualsevol urgència a la feina i fer-ho a distància. Podríem dir que és com tenir l’oficina al teu costat, vagis on vagis.

Amb Secure Desktop ja pots fer vacances. Aquesta eina t’ofereix la possibilitat de disposar d’un escriptori virtual que et permetrà reaccionar i respondre en qualsevol moment a qualsevol necessitat laboral. L’escriptori virtual dóna accés a les teves dades, programes, software, correu electrònic… encara que estiguis a milers de quilòmetres del teu lloc de treball. I el que és més important, només necessites una simple i fàcil connexió a internet per tenir-ho tot accessible.

Copier t’ofereix l’opció de disposar de Secure Desktop des d’ara. Aquesta solució basa la seva eficàcia en el fet d’allotjar la teva oficina virtual al núvol (cloud computing). A més, ofereix un altre avantatge i és que es tracta d’una eina que, a banda d’estalviar-se servidors i infraestructura, no té un cost permanent, sinó en funció del seu ús.

Per tant, ja no tens excusa. Gaudeix de les teves vacances sabent que podràs reaccionar amb rapidesa a qualsevol demanda laboral.

Per a més informació fes un clic el següent enllaç:

Secure Desktop