Aquest agost treballem per tu

Publicat a General el 29/07/2013 per

La nostra fidelitat envers els clients és total. Per aquest motiu, aquest agost no marxem de vacances. Copier continuarà oferint el seu servei professional per satisfer totes les necessitats dels nostres clients.

Aquest agost Copier no tanca per vacances. La nostra voluntat és que els habituals buits d’activitat que es produeixen a la majoria d’empreses que proporcionen serveis durant el mes d’agost, no afectin la productivitat i l’activitat quotidiana de les empreses i clients.

Ara ja no caldrà que tremolis davant de qualsevol problema amb els teus aparells informàtics, l’estat de les teves impressores i tòners o les avaries inoportunes d’estiu. Copier et donarà el mateix servei ràpid, eficient i puntual que t’ofereix durant la resta de l’any.

La nostra voluntat és que l’agost ja no sigui un desert productiu, sinó un mes on et podem donar les mateixes solucions eficients De sempre. Per això:

AQUEST AGOST TREBALLEM PER TU