Estalvia costos i temps imprimint els teus cartells i catàlegs

Publicat a General, Ricoh el 13/03/2014 per

En l’actual situació econòmica és molt important tenir una capacitat de resposta curta i estalviar costos de producció. Per aquest motiu, Copier et presenta un aparell que t’ajudarà a complir aquests dos requisits. Es tracta de les noves impressores compactes digitals de baix volum Ricoh Pro C5100S.

Aquest nou aparell permet imprimir qualsevol tipus de treball professional, des de cartells, papers o catàlegs. Destaca per la seva alta qualitat d’imatge i ajuda a reduir els costos operatius d’impremta. Disposa d’una resolució de fins a 4800 dpi per treure el màxim rendiment a les necessitats empresarials.

El principal avantatge és que, a diferència d’una impremta professional, permet imprimir tirades baixes, aconseguint treballs d’una altíssima qualitat i reduint la capacitat de resposta de l’empresa.

A més, permet imprimir diferents tipus de paper, ja siguin amb recobriments pesats, amb textura, targetes de visita, catàlegs… D’aquesta manera l’empresa pot ampliar ràpidament la seva oferta i de manera molt fàcil augmentar la productivitat.

La nova impressora ocupa un espai d’instal·lació mínim per adaptar-se a qualsevol lloc. I el més important, el seu preu és molt competitiu.

Emporta’t a casa una impremta professional amb uns costos domèstics!